• Kunstenaar / stam

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden van deze website

WorldArtistst.nl  en ArtisTec zijn handelsnamen die worden gebruikt door ArtisTec BV, Prins Bernhardstraat 82, 3466 LV Waarder, Nederland.  Als u besluit om gebruik te maken van deze website gaat u er mee akkoord dat de Algemene Voorwaarden van ArtisTec BV ook van toepassing zijn.

Inhoud

Alle auteursrechten van de foto’s  en de werken gepubliceerd op deze pagina's blijft bij ArtisTec en / of de respectievelijke kunstenaars . Het geheel of gedeeltelijk kopiëren van de inhoud van de pagina’s op deze website  is verboden, behalve voor zover hieronder uitdrukkelijk toegestaan.

Deze pagina’s mogen worden gedownload op de harde schijf voor uw persoonlijk gebruik mits u een copyright notice op elk exemplaar weergeeft, u geen wijzigingen aanbrengt en u de pagina's niet verder verspreid of opslaat.

Veiligheid

Op deze website kunnen links naar andere websites staan. Houdt u er rekening mee dat ArtisTec niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites. ArtisTec is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites of het niveau van hun veiligheid. Het privacybeleid van ArtisTec BV geldt alleen voor informatie op deze website verzameld.

Geen enkel deel van de ArtisTec pagina’s mogen worden verspreid of gekopieerd worden voor commerciële doeleinden.